(video) Un şofer începător a generat un accident în lanţ pe traseul R6. Patru persoane la spital, printre care doi copii

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu contenesc nicicum accidentele pe traseul R6. În această seară, un tânăr de 19 ani care conducea un Opel Astra spre mun. Bălţi, ajungând în preajma intersecției cu drumul de acces spre localul de agrement „Doi Haiduci”, nu a manifestat dexteritate și nu a reușit să reducă la timp din viteză.

Drept rezultat a intrat în spatele unui Logan condus de un tânăr de 33 de ani, care în acel moment s-a oprit să cedeze trecerea maşinilor din sens opus pentru ca ulterior să vireze la stânga spre local. În momentul coliziunii Opelul a fost cu partea posterioară pe contrasens, acolo unde se deplasa regulamentar un Renault, urmând încă un contact.

În urma accidentului rutier, pasagerii din Dacia, o tânără de 33 de ani și doi minori de 8 şi 9 ani, cât şi o pasageră din Opel de 22 de ani, au fost transportați la Spitalul Raional Orhei pentru acordarea ajutorului medical. Nimeni din cei trei şoferi nu fuseseră în stare de ebrietate, ne-a comunicat ofiţerul de presă al IP Orhei, Elena Băetrău.

Cmentariile sunt închise