(video) Un tânăr de 19 ani a spart acest Volvo din Chişinău pentru a ajunge cu el în Străşeni. Pe drum l-a stricat

0

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un tânăr de 19 ani, originar din orașul Strășeni, este cercetat penal, fiind suspectat de răpirea și accidentarea unui Volvo S60, înmatriculat în România. Acesta ar fi sustras mașina de pe strada Calea Ieşilor, pe timpul nopții, prin deteriorarea lacătului, după care s-a deplasat spre orașul de baștină.

Pe traseu, tânărul ar fi pierdut controlul volanului și a intrat într-un pilon, părăsind locul comiterii accidentului.

În urma acțiunilor de investigație și urmărire penală ale polițiștilor capitalei, suspectul a fost identificat și reținut. Acesta este cercetat penal în stare de libertate, iar conform legislației în vigoare această infracțiune se pedepsește cu amendă în mărime de până la 67.500 de lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Cu câteva zile mai devreme s-a anunţat că şi un bărbat de 34 de ani este cercetat penal în stare de libertate, fiind suspectat de răpirea unui automobil. Polițiștii din sectorul Ciocana au fost sesizați la data de 28 iunie de către un bărbat care, a comunicat că o persoană cunoscută lui, i-ar fi sustras automobilul de model Toyota Prius din fața unui market de pe str. Alecu Russo.

Urmare a măsurilor întreprinse de ofițerii de investigație și urmărire penală, suspectul în comiterea infracțiunii a fost reținut în sec. Râșcani, iar automobilul răpit a fost depistat abandonat pe o stradă din oraşul Durleşti.

În cadrul acțiunilor procesual penale suspectul a comunicat că îl cunoaște pe proprietarul mașinii, iar automobil l-a răpit doar pentru a se plimba. Bărbatul nu este la prima abatere, fiind judecat pentru furt.

Pe cazul dat a fost inițiată o cauză penală pentru răpirea mijlocului de transport şi riscă o pedeapsă similară cu cea notată anterior.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata