(video) Un taximetrist a ignorat noaptea trecută indicatorul STOP de lângă USM. Iată consecințele

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ce caută pe străzile şi drumurile noastre şoferi care sunt grăbiţi, dar ar avea şi probleme cu vederea sau cu memoria? Se ştie foarte bine că în intersecția străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni şi Alexei Mateevici, una în care circulaţia nu e reglementată de semafoare, prioritate au cei care urcă pe Bodoni şi ulterior virează la stânga, acesta fiind drumul principal.

De cealaltă parte, cei care se deplasează pe strada Mateevici trebuie să cedeze trecerea şi sunt obligaţi să facă asta, în caz că uită, prin indicatoare corespunzătoare montate, fiind vizibile fără impedimente! Şoferii care vin spre USM văd în faţa loc un indicator Cedează trecerea, însă cei care circulă pe contrasens, lângă Muzeul Turnul de Apă, văd pe cât se poate de clar un indicator STOP. Şi iată la ce poate duce trecerea sa cu vederea.

Conform datelor care ne-au fost relatate de ofiţerul de presă al Poliţiei Capitalei, Natalia Stati, accidentul a fost înregistrat prin apel la 112 la ora 00:30. La faţa locului s-a găsit o Dacia condusă de un şofer în vârstă de 40 de ani, dar şi un taximetru Toyota la volanul căruia se afla un bărbat de 38 de ani.

În urma impactului doar acesta din urmă a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, deşi la faţa locului au venit două ambulanțe şi un echipaj de pompieri care să curățe strada de scurgeri şi resturi. Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor.

Cmentariile sunt închise