(video) Una dintre cele mai epice întâlniri de maşini! Doar acestea două costă în jur de 10 milioane de dolari

Unicul Koenigsegg Agera RS Naraya şi-a dat întâlnire cu un special Koenigsegg Regera realizat în stilul său. Ambele automobile ajung să coste puţin peste 10 milioane de dolari!

Prezentat la începutul toamnei anului 2016 la expoziția britanică Salon Privé Concours d’Elégance, hipercarul cu acoperiş detaşabil este finisat cu inserţii din aur autentic, atât la interior, cât şi la exterior. Maestrului italian Ettore Callegaro i-au trebuit două săptămâni de muncă. Acesta a lucrat câte 12 ore zilnic, şase zile pe săptămână. Automobilul din carbon este propulsat de un V8 de 5.0 litri care produce 1.176 CP.

De cealaltă parte, Regera este un hipercar hibrid cu 1.500 CP la activ. Are o caroserie din fibră de carbon expusă la vedere, într-o culoare albastră, cu accente aurii în stilul modelului Agera RS Naraya.

Şi atenţie: dacă primul automobil aparţine pilotului thailandez Pasin Lathouras, în vârstă de doar 27 de ani, atunci al doilea vloggerului şi colecţionarului Zach Lewis. Acesta din urmă şi-a primit bijuteria în 2020, la trei ani după plasarea comenzii!

Mai multe fotografii cu exemplarul Regera:

Vezi această postare pe Instagram

Donkey approved. @zachs_garage #koenigsegg #regera

O postare distribuită de Alex Penfold (@alexpenfold) pe

Mai multe fotografii cu exemplarul Agera RS Naraya:

Flickr Search Flickr Search

Cmentariile sunt închise