Peugeot 508 – cea mai frumoasă maşină a anului 2018! Peugeot e-LEGEND – cel mai frumos concept

Francezii de la Peugeot au primit acum câteva ore două premii deosebit de importante în cadrul celei de-a 34-a ediții a Festival Automobile International, care a avut loc pe 29 ianuarie 2019 la Hôtel des Invalides din Paris.

Noul Peugeot 508 a câștigat marele premiu – “Cea mai frumoasă mașină a anului 2018”, iar conceptul Peugeot e-LEGEND a fost votat drept “Cel mai frumos concept al anului”.

Jean-Philippe Imparato, CEO-ul Peugeot și Gilles Vidal, directorul de design al mărcii, au ridicat cele două premii.

Noul Peugeot 508 a câștigat premiul cu peste 34% din voturi. De la lansarea sa în octombrie 2018, sedanul radical al mărcii franceze a fost comandat în peste 10.000 de exemplare în Europa. Modelul a fost prezentat publicului la Salonul Auto de la Geneva, în martie 2018.

Peugeot 508 a luptat la “concursul de frumuseţe” cu noul Mercedes-Benz A-Class hatchback, noul Jeep Wrangler, noul FIAT 500X facelift, noul DS 3 Crossback, noua KIA ProCeed şi noul Range Rover Evoque.

Conceptul Peugeot e-LEGEND a câștigat premiul “Cel mai frumos concept al anului”. Membrii juriului, experți și pasionați din lumea auto, arhitecturii, modei și a design-ului au fost seduși de acest concept care întruchipează viziunea extraordinară a mărcii asupra unui vehicul 100% autonom, electric, conectat și personalizabil.

Acesta a fost considerat mai frumos decât Audi PB18 e-tronRenault EZ-ULTIMO şi VW I.D. VIZZION.

Festivalul Internațional Auto recompensează anual cele mai atractive design-uri din industria auto. Arhitectul Jean-Michel Wilmotte și creatoarea de modă Chantal Thomass au prezidat anul acesta juriul format din experți din domeniul auto, al modei, culturii și design-ului.

Vezi şi: PARIS 2018: Standul Peugeot cu 3008 Hybrid, 508 SW şi frumosul e-LEGEND – Reportaj Video AutoBlog.MD

Vezi câştigătorii de anul trecut:

(video) Cel mai frumos automobil al anului 2017 a fost ales noul Alpine A110

Cel mai frumos interior auto al anului 2017 îl are noul DS 7 Crossback

Mazda VISION COUPE a câștigat premiul pentru cel mai frumos concept al anului 2017

Cmentariile sunt închise