Cel mai frumos interior auto al anului 2017 îl are noul DS 7 Crossback

Cel mai frumos interior auto al anului 2017 îl are noul SUV francez DS 7 Crossback. Juriul Festival Automobile International a trebuit să-l aleagă din maşinile nominalizate pentru premiul “Cel mai frumos automobil al anului 2017”. Stilul, ergonomia și calitatea materialelor utilizate au fost luate în considerare cu stricteţe.

Juriul a trebuit să aleagă dintre interioarele unor maşini ca: Alpine A110noul BMW X2noul DS 7 Crossbacknoul Jaguar E-Pacenoul Volvo XC60 şi Mazda MX-5 RF. Aproape de a lua titlul a fost în ordine, cele din Alpine A110, Volvo XC60 şi BMW X2, însă a câştigat totuşi modelul francez.

Designerii au înzestrat noul DS 7 Crossback la interior cu mai multe tipuri de piele, inserţii metalice şi din lemn natural, chiar şi cu un ceas mecanic exclusiv, toate pentru a arăta acea modă auto unică pentru automobilele de producţie franceză.

Vezi mai multe detalii despre maşină şi imagini de la interior: (foto/video) GENEVA 2017: Premieră mondială – Noul DS 7 Crossback

VEZI AICI interiorul care a luat premiul în 2016

“Pentru a primi un premiu de la un juriu extrem de talentat, experți în design din lumi deseori îndepărtate de industria automobilelor, este un lucru special. Prin acesta sunt apreciate standardele înalte ale stiliştilor DS, designerilor, inginerilor și meșteșugarilor care au făcut DS 7 Crossback. Modelul arată pe deplin ambiția DS: de a încorpora inovația franceză și de luxul know-how în fiecare mașină pe care o facem” a explicat style directorul DS Automobiles Thierry Metroz.

Vezi şi: (video) Noul preşedinte francez a folosit în premieră un DS 7 Crossback la inaugurarea sa

Cmentariile sunt închise