(video) Premieră: Noul Subaru Forester Wilderness

Subaru continuă să-şi extindă seria de modele dedicate pentru ieşiri în off-road numită Wilderness. După Outback a venit rândul să treacă printr-o transformare corespunzătoare şi modelul Forester, care în paralel cu lansarea noii versiuni a suferit şi un mic facelift.

Caracteristici cheie ale noului Foster Wilderness:

  • Are la bază echiparea Premium, un tren de rulare revizuit pentru a putea trece peste obstacole cu viteză redusă şi standard un sistem Symmetrical All-Wheel Drive. Acesta din urmă are un design echilibrat pentru o stabilitate mai bună pe o gamă largă de suprafețe și optimizează distribuția puterii între roți pentru a oferi o tracțiune maximă pe trasee dificile sau în condiții meteorologice alunecoase.
  • Sistemul X-MODE cu funcție dublă este modernizat și reglat, cu setări noi pentru zăpadă, murdărie, zăpadă adâncă și noroi, care permit roţilor să proceseze putere suplimentară în condiții nefavorabile.
  • Componentele exclusive ale suspensiei oferă o gardă la sol de aproximativ 234 mm, o creștere cu aproximativ 13 mm față de celelalte modele Forester, care au printre cele mai mari gărzi din segment. Nişte arcuri elicoidale mai lungi și amortizoare cu o cursă mai lungă asigură o distanță suplimentară de la sol, în timp ce reglarea specială ajută la menținerea performanței excepționale de conducere și manevrabilitate în raport cu înălțimea crescută.
  • Vine standard cu anvelope all-terrain Yokohama GEOLANDAR pentru o tracțiune sporită pe drumuri cu noroi sau pietriș. Montate pe jante exclusive din aliaj de 17 inci, cu finisaj negru mat, anvelopele au în relief inscripții albe pe laturi. Încă o roată de rezervă, de dimensiuni normale, este depozitată sub podeaua portbagajului.
  • Forester Wilderness adaugă un stil exclusiv cu o faţă complet nouă, cu o grilă hexagonală îndrăzneață, aplicaţii mai proeminente pe arcurile roţilor, o placă de protecţie sub motor, proiectoare anti ceaţă hexagonale unice cu LED-uri, railings-uri, accente cu finisaj anodizat în culoarea cuprului (inclusiv la interior) și o capotă cu o aplicaţie neagră mată pentru a se evita efectul de orbire.
  • Barele de protecție reproiectate ajută la evitarea pietrelor mai mari și a altor obstacole, cu unghiuri de atac şi de degajare mai mari. Culoarea Geyser Blue este exclusivă pentru model.
  • Numeroase detalii exterioare și interioare, inclusiv suprafețele de şezut StarTex rezistente la apă, fac din Forester Wilderness o maşină deosebit de potrivită pentru transportul uneltelor în aer liber, chiar și atunci când este umed sau noroios. Bancheta posterioară se poate rabata în proporţii de 60:40.
  • Suportul pentru acoperiș de tip scară are o capacitate de încărcare de 91 kg în timpul deplasărilor și poate rezista la o greutate de până la 363 kg când maşina stă parcată.
  • Un singur pachet opţional de dotări este disponibil pentru model. Costă 1.850 de dolari şi include sistemul multimedia şi de navigaţie STARLINK cu ecran de 8.0 inci, un sistem audio Harman Kardon şi un hayon acţionat electric.
  • Un monitor standard, peste cel al sistemului multimedia, oferă o vedere mai clară a obstacolelor prin afişarea situaţiei din faţa maşinii într-un unghi de 180 de grade.
  • Poate tracta o remorcă de până la 1.360 kg.

Modelul costă în SUA minim 32.820 de dolari.

Evenimentul de prezentare în reluare:

Caracteristici cheie ale modelului Forester din gama anului 2022:

  • Va fi oferit în șase niveluri de echipare atunci când va ajunge la dealerii americani iniţial, în octombrie: Base, Premium, Sport, Wilderness, Limited și Touring. Preţul de start a maşinii este de 25.195 de dolari.
  • Întreaga gamă Forester 2022 primește un nou aspect mai îndrăzneț, cu o fațadă frontală, grilă de radiator, faruri și proiectoare anti ceață, toate reproiectate.
  • Toate vin standard cu EyeSight Driver Assist, care are o performanță generală mai bună și funcționează într-o gamă mai largă de condiții datorită unui câmp vizual mai larg și a unui software de control diferit.
  • Pentru echiparea Premium cu un pachet de opțiuni și toate nivelurile de echipare superioare, EyeSight include Automatic Emergency Steering. Noua funcție funcționează împreună cu sistemul de frânare pre-coliziune pentru a ajuta la controlul direcției, pentru a evita o coliziune la viteze mai mici de 80 km/h.
  • La fel ca anterior, toate modelele Forester vin standard cu șapte airbaguri.
  • Şi în combinaţie cu celelalte echipări ale Forester se poate opta pentru noul sistem de railings-uri pentru acoperiş cu design de tip scară, anunţat pentru Wilderness.
  • În interior, două cârlige suplimentare au fost adăugate pe plafonul portbagajului, iar o lampă LED cu off-delay mai strălucitoare este acum standard.
  • Toate modelele Forester sunt propulsate de un motor boxer de 2.5 litri, în combinaţie cu un CVT Lineartronic şi Symmetrical All-Wheel Drive. Motorul cu injecție directă produce 185 CP și 239 Nm de cuplu. Pot tracta la fel cât Wilderness și dispun de asistentul standard pentru stabilitatea remorcii.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/