(video) Unei şoferiţe i-au cedat nervii în centrul capitalei. Motivul şi consecințele

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update #2) Unimedia citează exact declarația Nataliei Stati, din care aflăm că incidentul cu agresiune fizică a pornit de la deteriorarea maşinii.

„În cadrul documentarii s-a stabilit că tânăra în vârstă de 27 de ani, în timp ce se deplasa pe bd. Ștefan Cel Mare și Sfânt cu mașina de model BMW, pe banda pe care circula transportul public, urma să vireze pe strada Pușkin. Din cauză că s-a format un ambuteiaj (?!) tânăra se deplasa încet. Ajungând în drept cu stația, un bărbat a început a dea dovadă de un comportament neadecvat deteriorându-i oglinda de la automobil. Cazul este înregistrat, iar bărbatului i-a fost trimisă citație pentru a se prezenta la poliție. Pentru faptele date el riscă să fie sancționat în baza art. 104 (Distrugerea sau deteriorarea intenţionată a bunurilor străine) și 354 (Huliganismul nu prea grav) din Codul Contravențional.”

Ciudat, dar imaginile video nu arată niciun semnalizator de direcţie inclus, care să demonstreze intenţia de a vira pe strada Puşkin.


(update #1) Contactată de Știri.md, ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a declarat că incidentul a avut loc în ziua de 4 mai, iar după cearta dintre cei doi, șoferița a anunțat oamenii legii.

La moment, cazul este înregistrat la Inspectoratul de Poliție Centru, iar bărbatul a fost citat la Poliție și urmează a fi pedepsit pentru huliganism și deteriorarea bunurilor! Dacă va fi găsit vinovat, acesta urmează să achite o amendă de până la 3.300 de lei sau să muncească fără remunerare în folosul comunității până la 100 de ore!

După aflarea acestor detalii surprinzătoare, dacă sunteţi pietoni, fiţi atenţi la modul în care faceţi observații conducătorilor auto! Deşi aşteptările pot fi altele, puteţi fi singuri pedepsiți!


(articol iniţial) Imagini virale în spaţiul online, distribuite rapid pe pagini populare în rândul internauţilor. Publicate astăzi, însă fără a fi specificat când exact a avut loc incidentul (cel mai probabil într-o zi de primăvară), acestea arată un conflict care a izbucnit chiar în centrul oraşului Chişinău.

O şoferiţă care a staţionat într-o staţie de aşteptare şi nu a permis unui mijloc de transport public să intre corespunzător în staţie pentru a îmbarca/debarca pasageri, conducătoru-i dorind să economisească timp profitând de roşul din semafor, a fost luată la rost de un cetăţean revoltat. Imediat după ce bărbatul i-a lovit automobilul cu mâna, aceasta a coborât şi a început să-l agreseze fizic.

Până la urmă tânăra s-a mişcat mai în faţă, deşi din start putea fi evitat tot acest conflict pentru că exista spaţiu pentru oprire la semafor în afara proximității staţiei.

Băi da este ră foc 😅 Atenție urmează imagini șocante 🤣🤣

Posted by TrassaMD on Wednesday, 7 June 2023

Amintim că potrivit RCR, oprirea este interzisă în stațiile vehiculelor de rută și pe un spaţiu mai mic de 25 m faţă de locurile special amenajate pentru oprirea vehiculelor de rută sau taximetrelor ori de la locurile semnalizate prin marcajul 1.17, iar în lipsa lor acest spaţiu se determină de la indicatoarele 5.6 – 5.8, dacă prin aceasta se creează obstacole vehiculelor în cauză; iar staţionarea este interzisă în locurile în care este interzisă oprirea.

Vezi şi:

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise