(video) Unul grăbit, altul beat? Doi conducători de maşini Audi, filmaţi cum şofează periculos

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pe drumurile din Republica Moldova se întâmplă cam des un lucru de neînțeles: conducătorii auto care se deplasează conform regulilor sunt puşi în pericol sau alte situaţii incomode de alţii care se deplasează intenționat contrar regulilor şi încă sunt nemulţumiţi de “obstacolele” din rândul celor dintâi. Cum de pus capăt acestui fenomen?

„Denunț un comportament inadecvat, inacceptabil și grosolan. Rog mult să faceți publică încălcarea pentru ca șoferul să fie tras la răspundere! Aștept și răspunsul poliției”, ne-a comunicat şoferiţa depăşită neregulamentar, după care “pedepsită”.

Data pe cameră nu este setată corect

Iar în weekend, pe acelaşi traseu, spre capitală, conducătorul unui Audi Q7 înmatriculat în stânga Nistrului a fost filmat cum conduce haotic. Să fi fost în stare de ebrietate? Nu se poate şti, însă în faţa sa, cu semnalizatoarele de avarie incluse, se deplasa periodic în acelaşi mod un Volvo XC90.

Dar în caz că nu ar fi fost un şofer beat la volanul acestui Audi, şi cunoscându-se cât de multe accidente se întâmplă în ţară săptămânal, cum dar e posibil să aibă loc astfel de jocuri pe un traseu naţional care nu este gol?

VIDEO: Sergiu, martor ocular

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise