(video/update) Cel mai scump accident al anului 2020 în Moldova? O Skoda Fabia a lovit un Bentley Bentayga

(update 14:12) Contactată de AutoBlog.MD Natalia Stati, ofiţer de presă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, ne-a putut comunica că autoritățile au fost sesizate despre cele întâmplate la ora 13:10. Careva persoane traumatizate nu s-au înregistrat.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în vederea stabilirii tuturor circumstanțelor, iar șoferul vinovat riscă şase puncte de penalizare şi o amendă de 1.500 de lei.


(13:46, ştire iniţială) Accidentul care s-a produs în această după amiază la intersecţia străzilor Alexandru Bernardazzi cu Vlaicu Pârcălab poate fi numit pe bună dreptate unul dintre cele mai scumpe (în termeni de cheltuieli ulterioare pentru reparaţii), care au fost înregistrate pe parcursul anului 2020 în Republica Moldova!

Un Bentley Bentayga s-a întâlnit cu o Skoda Fabia practic în mijlocul acesteia şi cel mai probabil conducătorul ultimei a intrat lateral în SUV-ul britanic, la moment unul dintre cele mai scumpe din lume (poate costa peste 200.000 de euro)! Asta ar reieşi din pernele de aer laterale care au fost declanșate.

Conform surselor noastre, maşina de lux este anume cea care a fost la sfârşit de mai 2020 evacuată şi dusă la parcarea specială după ce proprietarul a fost implicat într-un scandal cu poliţiştii, inclusiv pentru parcare neregulamentară.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise