(video) Cazul şoferilor scandalagii, cu o motocicletă şi un Bentley: “eroismul pe internet” s-a transformat în patru dosare penale

Vă mai amintiţi de tinerii scandalagii, care au fost depistaţi în stare de ebrietate narcotică în centrul capitalei, unul fiind la volanul unui Bentley Bentayga care a fost ridicat? Aflaţi că aceştia au fost reţinuţi, însă nu şi arestaţi, încă, chiar dacă pe numele lor au fost pornite patru dosare penale!

“Una din persoane a fost reţinută de către poliţie, dar trebuie de făcut o claritate. Poliţia poate să reţină pentru 72 de ore o persoană, însă procurorii se ocupă mai departe de caz şi decid în baza celor documentate dacă să meargă într-o instanţă de judecată pentru a cere arestul pentru 30 de zile sau din contra, să elibereze persoana.

Am calificat acţiunile lor ca fiind grave, am reţinut o persoană pentru 72 de ore, însă procurorii au decis să fie cercetată în libertate. A doua persoană la fel a fost reţinută pentru 72 de ore şi eliberată mai apoi, dar nu se mai prezintă la organul de urmărire penală în urma citaţiilor, motiv pentru care urmează a fi adusă forţat sau dată în căutare dacă nu se va prezenta. Nu se prezintă Nicula (tânărul care s-a dat în spectacol pe o reţea de socializare)”, a declarat ministrul de interne.

Preluarea articolelor de pe AutoBlog.MD se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD.

Materialele de pe AutoBlog.MD sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

De către cititori, like-urile şi share-urile articolelor SUNT SALUTATE!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/