(video) Vine în F1 cu actele în regulă. Mick Schumacher a devenit şi campion Formula 2

Pilotul german Mick Schumacher (parte a echipei Prema Racing), fiul legendarului Michael Schumacher, a câştigat ieri titlul de campion în Formula 2, asta chiar dacă s-a clasat pe locul 18 în ultima cursă a sezonului, desfășurată pe circuitul de la Sakhir din Bahrain, acolo unde a avut loc şi penultima etapă de Formula 1.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Mick Schumacher în vârstă de 21 ani, care din sezonul viitor va concura la echipa Haas din Formula 1, a ocupat primul loc în clasamentul general cu 215 puncte, cu un avans de 14 puncte faţă de rivalul său britanic, Callum Ilott (201), al zecelea pe circuitul Sakhir, în timp ce locul trei i-a revenit japonezului Yuki Tsunoda – 200 puncte.

Cursa din Bahrain a fost câştigată de indianul Jehan Daruvala (Carlin), urmat în clasament de Yuki Tsunoda (Carlin) şi de britanicul Dan Ticktum (Dams).

Amintim că pilotul german mai are în palmares un titlu în Formula 3, pe care l-a câştigat în 2018. Astfel, se poate spune că a trecut cu succes prin toate etapele pregătitoare înainte de a-şi începe cariera în clasa-regină.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/