(foto) Accident lângă o trecere la nivel de cale ferată din Anenii Noi. Cum un SUV Volvo şi-a îndeplinit cu succes principala menire

Un accident rutier dur, în care un automobil de teren s-a răsturnat, s-a întâmplat în această duminică în raionul Anenii Noi. Un Volvo XC90 de ultimă generaţie a ajuns cu roţile în sus în preajma unei treceri la nivel de cale ferată.

Potrivit informaţiilor disponibile, şoferul maşinii a pierdut controlul volanului în curbă și a derapat, răsturnându-se. Imediat sistemul de siguranță/serviciul Volvo on Call a luat legătura cu 112 și în scurt timp a intervenit o ambulanță, după care în câteva minute și un echipaj al poliției.

În SUV se aflau patru doamne care sunt relativ bine, alegându-se mai mult cu o sperietură zdravănă decât cu traumatisme severe. Au avut un mare noroc şi de automobil, potrivit unui martor, deoarece au funcționat fără ezitare toate airbag-urile, inclusiv cele de tip cortină.

Astfel, se poate afirma cu certitudine că modelul Volvo şi-a îndeplinit cu succes principala menire – cea de a salva vieţi. Producătorul suedez este la moment singurul care a declarat că va lua toate măsurile necesare pentru ca nimeni să nu-şi piardă viaţa în maşinile sale.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video prin secţiunea Contact, pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/