(video) Viral pe internet: O șoferiță din Buzău, filmată cum îşi cară acasă soțul beat în portbagajul mașinii

Imagini virale în spaţiul online din România. Un conducător auto a surprins în trafic pe o stradă din Buzău un automobil care transporta două persoane în portbagaj, ale căror picioare erau scoase afară.

Ulterior s-a dovedit că la volanul maşinii era soţia de 47 de ani a unuia dintre bărbaţii de-a binelea turmentați, iar alături de el era un coleg de pahar. “Echipajul”, care se pornise după o petrecere de Crăciun, ţinea direcţia spre casă.

Potrivit presei din România, în urma cercetărilor făcute autoritățile au aflat că în mașină se mai aflau încă cinci persoane.

Polițiștii de la IPJ Buzău au deschis o anchetă, iar femeia a fost amendată pentru că a transportat mai multe persoane decât prevede numărul maxim admis de locuri!

“În urma imaginilor apărute, cu un autoturism în mişcare şi în portbagajul căruia se aflau două persoane, poliţiştii au demarat verificări şi au stabilit că la volan era o şoferiţă de 47 de ani din municipiul Buzău. Şoferiţa a fost sancţionată contravenţional pentru pentru transportul mai multor persoane decât numărul de locuri stabilite în certificatul de înmatriculare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Mari Vrapciu.  

Vezi şi:

https://autoblog.md/foto-faza-zilei-un-sofer-din-surgut-tras-pe-dreapta-pentru-ca-din-portbagajul-sau-iesea-bratul-unui-politist/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/