(video) Vis împlinit! Un şofer orb a accelerat cu un Honda NSX până la aproape 250 de km/h

În Turcia, un şofer orb a accelerat un automobil sport Honda NSX de nouă generaţie până la o viteză de 244 km/h. Experienţa unică pentru acest bărbat a fost organizată pe un aerodrom, după ce a lăsat doar un singur comentariu la un filmuleţ de pe Youtube.

Faceți cunoștință cu Levent Karadöl. După o boală pe care a suferit-o când avea doar 7 luni de când s-a născut, Levent și-a pierdut vederea. Soarele nu este altceva decât un sentiment de căldură pentru el şi nici nu mai poate şti cum arată de fapt întunericul.

Acum are 40 de ani. Viața lui este o mare poveste de succes. Obținând sprijinul deplin din partea familiei, atât din punct de vedere moral, cât și din punct de vedere economic, Levent nu a renunțat la viață și a crescut pentru a fi un psiholog licențiat, ajutând oamenii. El este fericit, căsătorit și tatăl unui fiu care are doar o lună de zile.

Vezi şi: (video) Unde şi cum se produce această frumuseţe numită Acura NSX

Acum două luni, Levent și-a împărtășit pasiunea într-un comentariu la un filmuleţ pregătit de colegii de la filiala turcă Motor1.com, întrebând dacă într-o zi ar putea face parte din test drive-urile efectuate cu maşini. Echipa, firește, nu a putut ignora o astfel de cerere sinceră. După un lung proces de pregătire i-a făcut o surpriză care nu o va uita niciodată.

Vezi ce emoţii a avut bărbatul:

Vezi şi: (video) Experiment: Ar derapa o maşină dacă ar fi controlată de doi oameni concomitent?

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/