(video) Volvo anunţă că toate maşinile sale electrice vor putea fi cumpărate printr-un singur mod doar – online

Volvo Cars schimbă în mod fundamental modul în care și unde să-și întâlnească clienții și va transforma modelul actual de comerț cu ridicata prin mutarea online și prin relații puternice cu clienții.

Își propune să fie o companie de mașini complet electrice la nivel global până în 2030 și va lansa o familie complet nouă de mașini electrice în următorii ani – toate acestea fiind disponibile numai online!

Ca parte a noii sale strategii comerciale, Volvo Cars va investi puternic în canalele sale de vânzare online, va reduce radical complexitatea ofertei sale de produse și va avea modele de prețuri transparente și bine stabilite. Combinat cu vânzările online, Volvo Cars se va concentra pe o ofertă completă și convenabilă pentru clienți, toate sub numele Care by Volvo.

“Viitorul Volvo Cars este definit de trei piloni: electric, online și în creștere. Vrem să oferim clienților noștri liniște sufletească și un mod fără griji de a avea un Volvo, eliminând complexitatea în timp ce obținem și conducem mașina. Simplificarea și comoditatea sunt cheia pentru tot ceea ce facem”, explică Lex Kerssemakers, șeful operațiunilor comerciale globale.

Strategia se concentrează pe segmentul cu cea mai rapidă creștere din industria auto mondială: piața electrică premium. Volvo Cars se angajează să devină lider în acest segment și se va concentra pe dezvoltarea de mașini electrice doar, în viitor.

În timp ce Volvo Cars investește foarte mult în platformele de vânzare online, va construi relații mai puternice cu clienții împreună cu partenerii săi de retail. Acestea rămân o parte crucială a experienței clienților și vor continua să fie responsabile pentru o varietate de servicii importante, cum ar fi vânzarea, pregătirea, livrarea și service-ul mașinilor.

“Online și off-line trebuie să fie integrate complet și perfect. Oriunde se află clientul în călătoria sa – online, într-un showroom, într-un studio Volvo sau conducând mașina – experiența clientului trebuie să fie de primă clasă”, a adăugat Lex Kerssemakers.

Care by Volvo, cunoscută până de curând sub numele unui serviciu-abonament al Volvo Cars, va fi extinsă într-o ofertă mai largă pentru clienți care vizează creșterea confortului general. Atunci când veţi cumpăra un Volvo electric online, acesta va veni cu un pachet de îngrijire convenabil care include articole precum service, garanție, asistență rutieră, precum și asigurare acolo unde este disponibil, dar și opțiuni de încărcare la domiciliu.

În magazinul său online emblematic, volvocars.com, compania va simplifica radical procesul și va reduce numărul de pași implicați pentru cei care se vor arăta interesaţi de achiziția unui produs. Clienții vor putea alege dintre Volvo-uri electrice preconfigurate atractive, care sunt gata pentru comenzi simple și convenabile, dar și livrare rapidă.

Mai multă comoditate și simplificare vine prin modele de prețuri transparente și stabilite. Acest lucru elimină necesitatea negocierilor, crește transparența și creează încredere.

Vezi şi:

https://autoblog.md/live-volvo-arata-profilurile-a-inca-sase-masini-electrice-una-dintre-care-o-va-prezenta-chiar-astazi/

Cmentariile sunt închise

https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/ https://surat.sumbawakab.go.id/upload/