(video) Volvo lansează integrarea directă cu dispozitivele compatibile cu Google Assistant şi aplicaţia YouTube

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Volvo Cars va fi primul producător auto care își va integra direct mașinile cu dispozitivele compatibile cu Google Assistant, acesta fiind un pas în parteneriatul continuu dintre Volvo Cars și Google.

Această integrare directă planificată permite cea mai simplă conexiune între Google Assistant și mașini până în prezent, permițând clienților Volvo să controleze funcțiile din mașina lor prin emiterea de comenzi vocale către dispozitivele de acasă și mobile compatibile cu Google Assistant. 

Prin asocierea mașinii Volvo cu contul Google, clienții pot vorbi direct cu Google în mașina lor și pot controla de la distanță o varietate de funcționalități, cum ar fi încălzirea într-o zi rece de iarnă sau încuierea mașinii. Lista comenzilor disponibile va continua să crească în viitor.

Cu această integrare, utilizatorii pot obține ajutor pentru a primi informații legate de mașina lor de la distanță în orice moment. Funcționalitățile viitoare planificate includ programarea încărcării, care le va permite clienților să stabilească ore specifice când doresc ca mașina lor să înceapă încărcarea și multe altele.

Volvo Cars urmărește, de asemenea, integrarea mașinilor sale cu Google Assistant pentru a sprijini mișcarea continuă a companiei către electrificarea completă. Drept urmare, își propune să introducă funcții care pot ajuta clienții să atingă potențialul complet de reducere a emisiilor de carbon în mașinile Volvo pur electrice.

În viitor, Volvo Cars își propune să facă experiența de încărcare pe cât de convenabilă, pe atât de productivă.

Pentru comenzi mai sensibile – cum ar fi deblocarea mașinii – un proces de autentificare cu doi factori asigură că numai persoanele potrivite pot auzi sau accesa informațiile potrivite la momentul potrivit.

Funcționalitatea va fi disponibilă în următoarele luni treptat pentru toți posesorii de Volvo cu un sistem de infotainment care rulează pe baua sistemului de operare Android, care este conectat la aplicația Volvo Cars și la un dispozitiv compatibil cu Google Assistant, în anumite zone în care este disponibil Google Assistant.

Încă o noutate! YouTube va fi prima platformă video care va fi prezentată și disponibilă pentru descărcare în mașinile Volvo prin intermediul magazinului de aplicaţii Google Play. Acesta este începutul activării streamingului video în mașini!

Introducerea redării video coincide cu anunțul că mașinile Volvo își propun să se integreze perfect cu dispozitivele compatibile cu Google Assistant, care practic transformă mașinile în dispozitive inteligente.  În mod esențial, Volvo Cars nu face compromisuri în ceea ce privește siguranța și va permite redarea videoclipurilor doar atunci când mașina va fi complet staționată!

În combinație cu un sistem audio care poate rivaliza cu multe dispozitive casnice de redare a muzicii și cu natura inerentă odihnitoare a interioarelor Volvo – un mediu închis care reduce zgomotele și scaune confortabile – mașina poate servi ca un spațiu personal suplimentar fără deranjamente. Deoarece oferta Volvo Cars include și un abonament de date nelimitate (în dependenţă de piaţă), clienții pot viziona YouTube atât timp cât doresc.

Pe lângă redarea video, Volvo Cars și Google anunță că clienții vor putea descărca în curând aplicații de navigaţie precum Sygic și Flitsmeister, aplicații de încărcare precum Chargepoint și Plugshare și aplicații de parcare precum SpotHero și ParkWhiz, acolo unde sunt disponibile.

Cmentariile sunt închise