(video) Vor ceda sau vor rezista oraşele Kiev şi Harkov? Kilometri de blindate străine sunt adunate lângă ele

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Situaţia în Ucraina devine tot mai gravă, iar lucrurile se încordează tot mai mult! Se întâmplă inclusiv după declaraţiile proaspete ale Ministrului rus al Apărării, Serghei Şoigu, care a spus că armata rusă „va continua să desfăşoare o operaţiune militară specială până la atingerea obiectivelor stabilite”.

Startul acestui masacru a fost explicat prin dorinţa Kremlinului de a „demilitariza şi a denazifica Ucraina”, adică, cu alte cuvinte, înlăturarea conducerii sale legitime. S-au dat asigurări că nu va avea de suferit populaţia civilă, fiind aplicate atacuri de “înaltă precizie”.

Dar măștile au fost scoase! Acum este mai evident ca niciodată că gruparea criminală de la conducerea Federaţiei Ruse face un abuz absolut de putere şi distruge vieţi omenești în cale pentru că nu vrea să dea înapoi. De cealaltă parte, conducerea Ucrainei se apără cu toate forţele posibile.

Harkov, în această dimineaţă, în faţa clădirii Administraţiei Locale

Kievul este capitala Ucrainei, iar Harkov este al doilea cel mai mare oraş după Kiev. În aceste momente are loc o adunare nemaivăzută de tehnică militară pentru a încerca acapararea acestor ţinte şi preluarea controlului.

Cele mai recente imagini realizate de compania Maxar prin satelit arată un convoi militar rusesc la nord de Kiev, care se întinde pe aproximativ 65 de km, notează Reuters. Coloana conţine sute de vehicule blindate, tancuri, artilerie şi vehicule de sprijin logistic.

Tot Maxar a declarat că în sudul Belarusului, la mai puţin de 32 km nord de graniţa cu Ucraina, au fost observate alte forţe terestre şi elicoptere.

Iată ce se face împrejurul oraşului Harkov, care este atacat din direcţia nord-est.

Pentagonul afirmă că 75% din trupele ruseşti care au fost dislocate la hotare înainte de începerea conflictului sunt acum angajate în acțiunile militare din interiorul Ucrainei.

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/