(video) Zece cele mai interesante videoclipuri cu tematică auto din 2017 pe care poate nu le-ai văzut

Vă prezentăm o selecție a celor mai incendiare şi populare filmulețe legate de mașini, care au fost făcute publice în anul 2017 şi pe care poate nu le-aţi văzut. Printre acestea se numără un videoclip în care creatorii şi-au bătut joc de un Subaru WRX STI, un american se aventurează prin Cuba, doi bărbaţi luptă pentru ultimul loc din parcare şi multe altele.

În primul rând acest filmuleț este admirat din cauza “durerii” pe care o suportă un Subaru WRX STI, după care abia vine îngrijorarea pentru pilotul Mark Higgins care a condus sedanul sport pe o pistă îngustă de bobsleigh. Toate acestea fac imaginile video pline de adrenalină!

Dacă numele videoclipului conține cuvântul Recoil, trebuie să apăsați rapid butonul Play! Pentru că BJ Baldwin și trophy truck-ul său cu 850 CP vor face din nou ceva incredibil. A patra parte dintr-o serie a fost filmată în Cuba. Havana, salturi nebunești, fete frumoase și cele peste cinci milioane de vizualizări meritate.

  • Buggy-ul turbat

RJ Anderson pe buggy-ul Polaris RZR XP Turbo EPS UTV se plimbă pe un teren accidentat și face trucuri care-ţi va face sângele să se răcească. Toate acțiunile au avut loc în niște munți situați în California de Sud (la est de San Diego), iar rezultatul final reprezintă un omagiu pentru motocross-ul freestyle.

În acest an a debutat o mașină care a făcut mult zgomot (inclusiv într-un sens direct), a speriat comunitatea profesională și a intrat imediat în istoria industriei auto. Este vorba de Dodge Challenger SRT Demo. Acest monstru nu a putut trece neobservat de către băieții de la Pennzoil, care i-au dedicat un film incredibil de frumos.

https://youtu.be/hgBaIKwtjUE

În timpul ascensiunii lui Demon pe scena auto, Dodge Viper o părăsea, devenind victima noilor standarde de siguranță din SUA. Nici acest eveniment nu a putut fi lăsat fără nici o atenție din partea Pennzoil.

https://youtu.be/zrehQjsz5ck

Știai că Ken Block este un om foarte bun? Asta pentru că în anul fără Gymkhana ne-a făcut cadou două videoclipuri uimitoare. Unul dintre acestea este Terrakana!

https://youtu.be/33A0zZ5qb1Y

… iată şi cel de al doilea “Climbkhana”.

  • Lupul autostrăzii

Iată acum cinci minute de extaz, mașini sport clasice, curse pe drumuri uimitoare și blocuri optice retractabile.

Se spune că înainte să te muți într-o casă nouă, mai întâi trebuie să laşi să intre o pisică. Cei de la Aston Martin au decis să renunțe la acestă idee şi au preferat să aducă zeci de maşini şi să se distreze cu ele chiar în interiorul uzinei.

La această inaugurare neobişnuită au participat automobile sport a căror valoare totală este de 73.024.465 de euro.

  • Audi. Cursa de Crăciun

În apropiere de sărbătorile de iarnă producătorii auto fac adesea niște filmulețe minunate, iar anul trecut cei de la Audi USA s-au remarcat mai mult decât alții.

https://youtu.be/mKpfxv2_WZI

  • Bonus. Kia Soul Turbo. Hamster

Acesta este cel mai dulce şi nebun animăluţ din 2017.

https://youtu.be/XqDb_5hs0v8

Sursă: Motor

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/