(video) Ziua accidentelor cu pietoni! Doi au decedat la Măgdăceşti şi Străşeni, unul e în stare gravă, iar alţi doi au primit leziuni

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nici nu a început bine anul, că deja se formează şi completează statistici cu persoane decedate în accidente de circulaţie. În această seară, pe traseul M2 de lângă Măgdăceşti, un pieton a fost lovit mortal de o persoană ce manipula un Skoda Kodiaq.

Conform informaţiilor oficiale, pe trecerea de pietoni a fost lovită o femeie de 35 de ani. SUV-ul era condus de o femeie de 43 de ani.

Cu regret, astăzi s-au mai produs accidente rutiere în care au fost tamponați pietonii, fie pe treceri, fie în afara lor.

Alt impact a avut loc în jurul orei 17:25, în raionul Strășeni. În afara trecerii pietonale, un bărbat de 74 de ani a fost lovit de un Volkswagen Passat condus de un bărbat de 37 de ani, iar în urma traumatismelor primite a decedat.

Alt accident s a produs în această seară, în jurul orei 18:00, spre Tohatin. Un automobil de marcă Volkswagen a lovit o femeie de aproximativ 45 de ani, care preliminar traversa strada neregulamentar. La moment aceasta se află internată inconștientă şi în stare gravă!

Alt caz a avut loc pe str. Petru Rareș din capitală. Un bărbat care conducea o Honda a lovit o femeie în vârstă de 80 de ani.

O altă tamponare de pieton a avut loc astăzi pe str. Alba Iulia. O Toyota a lovit o minoră de 15 ani, care traversa strada pe trecerea de pietoni. Fata s-a ales cu câteva leziuni corporale.

Poliţia vine repetat cu un apel la responsabilitate și atenție! Amintim pietonilor că sunt prost văzuţi noaptea şi traversările trebuie să le facă doar după ce se asigură complet, iar şoferilor că trebuie să se deplaseze cu viteză redusă mai ales prin localități, să evite folosirea telefoanelor și să manifeste maximă prudență.

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://pps.iainlangsa.ac.id/ https://jdih.sumbawakab.go.id/