Viral! Activista Greta Thunberg l-a umilit pe milionarul Andrew Tate după lauda sa cu emisii enorme

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Andrew Tate, odiosul influencer care răspândește misoginism violent și escrocherii financiare pe TikTok, a încercat să o batjocorească pe Twitter pe activista de mediu Greta Thunberg. Tânăra de 19 ani i-a dat o replică pe măsură, devenită virală, despre care au scris şi publicaţii precum Forbes!

Tate, dacă ești suficient de norocos să nu fi auzit niciodată de el, este un fost kickboxer care a devenit un influencer. Însăşi se descrie ca fiind „absolut sexist”, „absolut misogin” și a declarat că femeile „aparțin casei” și că sunt „date bărbatului și aparțin bărbatului”.

Contul de Twitter al lui Tate fusese blocat, fără a fi surprinzător, dar a fost restabilit la sfârșitul lunii noiembrie când Elon Musk a venit la conducea companiei. Postările sale sunt în mod intenționat provocatoare, adesea imposibil de distins de satiră, în mare parte lăudându-se cu bogăția și succesul său. Amintim că în această primăvară şi-a adus şi etalat prin România al său Bugatti Chiron Pur Sport.

Postările de la care s-a început totul:

La scurt timp, Greta i-a dat o replică umilitoare:

Reacţia la reacţie:

Trebuie spus că nu este prima dată când Tate atacă problemele de mediu cu sarcasm şi aroganţă. După discursul fondatorului organizaţiei Fridays for Future la Naţiunile Unite, sportivul publicase un videoclip în care alterna vorbele activiste cu imagini în care el conducea supermaşini şi avioane private (îl vezi mai sus).

Pentru unii utilizatori de Twitter, răspunsul Gretei a câştigat titlul de „cea mai bună postare a anului”.

Cmentariile sunt închise