(foto) Incredibil. Un şofer a rămas fără permis din cauza înălţimii sale

O întâmplare nefericită a avut loc în viaţa lui Adam Elliott, un bărbat în vârstă de 26 de ani, vânzător de automobile în oraşul Newcastle din Marea Britanie. În una din primele zile ale lui 2017, atunci când se deplasa prin localitate la volanul unui Ford Ka decapotabil, el a fost tras pe stânga de poliţie.

Oamenii legii le-a atras atenţia un cap suspect care era mai sus de parbriz, considerând că şoferul are o statură mică şi conduce automobilul în picioare. În realitate, s-a constatat că bărbatul avea o înălţime de doi metri.

Cazul a ajuns până în instanţă, acolo unde judecătorul a declarat că Adam a urcat special într-un astfel de automobil mic, pentru a-şi face imagine şi pentru a atrage atenţia. Acest lucru, potrivit părţii învinurii, îi punea în pericol pe alţi şoferi din trafic.

Adam nu a fost de acord cu învinuirea care i-a fost adusă. “Totul a fost din cauza înălţimii mele”, a spus acesta.

Totuşi, el a recunoscut că a condus într-un mod periculos.

“Am recunoscut că sunt vinovat, aşa după cum mi-a recomandat avocatul, pentru a înceta toată povestea. Însă în continuare afirm că nu am condus în picioare”, a spus el.

Deocamdată instanţa a decis ca să-i fie retras permisul temporar. La următoarea şedinţă de judecată, la 27 februarie, instanţa va lua o decizie finală.

Sursă: BBC

Cmentariile sunt închise