(foto/video) Echipa Sahara Force India va folosi în noul sezon monopostul VJM10

Ieri, 22 februarie, echipa Sahara Force India Formula One Team a organizat premiera oficială a noului şasiu pe care îl va folosi în sezonul din acest an al campionatului. Monopostul a fost numit VJM10. Prezentarea a avut loc pe circuitul britanic legendar Silverstone.

Noua maşină a fost dezvelită de pilotul Sergio Perez şi proaspătul recrut Esteban Ocon. Pilotul de rezervă în acest an va fi Alfonso Celis.

Imediat după aceasta jurnaliştii şi oaspeţii au observat un “nas” original, asemănător cu cel care s-a putut vedea pe majoritatea maşinilor din Formula 1 acum 2-3 ani.

Vezi şi: (foto/video) Renault Sport Formula 1 Team a organizat premiera lui R.S.17

Echipa Force India speră că prin performanţele oferite de noul bolid VJM10 se va menţine printre liderii campionatului. Amintim că sezonul trecut a fost cel mai bun din istoria sa.

Vezi şi: (foto) Echipa Sauber şi-a prezentat noua maşină pregătită pentru sezonul 2017

“Ucenicii” lui Vijay Mallya au reuşit să ocupe poziţia a patra în Cupa Constructorilor, fiind devansaţi doar de Mercedes-Benz, Red Bull Racing şi Ferrari.

De asemenea, proprietarul Sahara Force India, miliardarul Vijay Mallya a spus sigur pe sine în timpul prezentării că: “Scopul echipei – poziţionarea în TOP 3!”

Vezi şi: (video) Noul monopost al echipei Williams se numeşte FW40. Primele imagini

Iată şi specificaţiile maşinii:

Cmentariile sunt închise

slot gacor https://dapurberita.tubaba.go.id/kontak/