(video) I-a pierdut controlul după o săritură neașteptată într-o intersecție. Cum s-a încheiat o urmărire recentă în SUA

O cameră de bord a surprins momentul sfârşitului unei urmăriri care a avut loc recent în SUA, dar şi greşeala făcută de şofer. Circulând cu o viteză prea mare (peste 170 de km/h), acesta nu a mai avut timp suficient de reacţie pentru a vedea cum este drumul dincolo de o intersecţie, astfel încât după o săritură involuntară şi o aterizare a pierdut controlul volanului şi în cele din urmă a răsturnat automobilul.

https://www.reddit.com/r/IdiotsInCars/comments/m191ne/usa_i_honestly_thought_he_made_the_turn_hoonigan/?utm_content=timestamp&utm_medium=post_embed&utm_name=62f3d416dca94054b77200216fb0f4a4&utm_source=embedly&utm_term=m191ne

Totul a început după ce un pasager dintr-o Toyota Camry a tras într-o altă mașină din trafic, fără vreun motiv aparent, în timp ce conducea pe autostrada I-4 din Florida. Glonțul nu a lovit niciunul dintre cei patru ocupanți ai celuilalt vehicul, dar speriat fiind, unul dintre ei a sunat imediat la 911. Iar o altă cameră de bord a înregistrat nu numai numărul de înmatriculare al sedanului Toyota, ci şi momentul în care tipul a scos pe geam şi ţinea arma în mână.

Imediat după această faptă, “echipajul” a încercat să se ascundă, însă nu le-a reuşit pentru că forţele de ordine au reacţionat operativ. S-au dat mai mult de gol în momentul când un elicopter a fost ridicat în aer, iar şoferul maşinii rula cu viteză în trafic şi încălca toate regulile de circulaţie.

Când au fost prinşi, poliția l-a acuzat pe șofer de aşa-numită fugă agravată și de tentativă de a scăpa de forțele de ordine. Pasagerul a fost acuzat de împușcături într-un transport de persoane și în baza altor patru capete de acuzare pentru agresiune agravată cu o armă de foc.

https://youtu.be/-uil9Ay6yik

Vezi şi:

https://autoblog.md/video-sua-urmarirea-unui-sofer-de-catre-politie-a-durat-sase-ore-pentru-ca-acesta-mergea-incet/

Cmentariile sunt închise