(video) Un showroom Audi din Germania, afectat serios de inundații. Iată ce au făcut puhoaiele de apă

Imagini virale de la o reprezentanță Audi din Leverkusen, Germania. În timpul inundațiilor din ultimele zile la primul etaj al clădirii a intrat apă, iar acolo se aflau câteva zeci de maşini noi.

Toate au intrat sub apă aproape complet, iar ceea ce puteţi vedea în filmuleţ sunt urmăririle de după ce apele s-au mai retras.

VIDEO: facebook.com/roberto.ciulla1

Pe lângă faptul că mașinile au fost înecate, acestea au fost, de asemenea, avariate. Forţa puhoaielor le-a urcat pe unele deasupra capotelor altora.

Printre “victime” nu s-au numărat doar modele standard Q3, Q5 și Q8, ci şi unele sport precum RS Q3 Sportback sau RS 6 Avant. În plus, câteva electromobile de model e-tron, e-tron Sportback și e-tron GT au avut contact cu apa.

Iată şi starea lucrurilor de la un showroom Porsche din regiune:

https://www.youtube.com/watch?v=EkVdGHX-rus

Amintim că inundațiile devastatoare de la mijlocul lunii iulie au afectat în principal vestul Germaniei și estul Belgiei. În unele zone, o cantitate de precipitaţii cât pentru două luni a căzut în doar două zile.

Numărul deceselor înregistrate în aceste ţări se ridică deja la 157 şi 31 respectiv, conform celui mai recent bilanţ. Iar numărul persoanelor date dispărute încă este de câteva sute.

Cmentariile sunt închise