(video) Cea mai scumpă parcare de maşini din Marea Britanie se află chiar în curtea celor de la Bentley

O dronă a fost lansată deasupra teritoriului uzinei companiei Bentley din oraşul britanic Crewe şi aceasta a surprins o privelişte destul de interesantă. “Cea mai scumpă parcare din Marea Britanie”, aşa cum a fost botezată de jurnaliştii locali, se găseşte chiar în curtea sa.

Din imagini se pot observa peste 300 de automobile de lux cu un preţ mediu de 200.000 de lire sterline fiecare. Luând acest aspect în considerare, putem constata că sub cerul liber, în aşteptarea de a fi livrate clienţilor, se află maşini în valoare de peste 1.35 de miliarde de lei moldoveneşti!

Cele mai multe dintre mașinile parcate, care îşi aşteaptă rândul pentru a fi trimise dealerilor, sunt evident SUV-uri Bentayga. În plus, în parcare se mai pot găsi coupeuri şi decapotabile Continental GT, sedanuri Flying Spur și Mulsanne. Unele automobile sunt acoperite cu o husă de protecţie și sunt gata pentru transport, în timp ce altele care abia au părăsit linia de asamblare nu le au încă.

Interesant mai este faptul că, potrivit localnicilor care locuiesc în zonă, măsurile de securitate de la uzină sunt comparabile cu cele ale Fort Knox, celebra bază militară americană pe teritoriul căreia se află adăpostite o mare parte din rezervele oficiale de aur ale Statelor Unite ale Americii. Cu toate acestea, în ciuda controlului sever, o dronă a reușit totuşi să zboare peste uzina engleză, deşi peste locaţia de peste ocean orice obiect de zbor nesancționat este doborât.

În total la uzina centrală a Bentley din Crewe muncesc puţin peste 4.000 de oameni. Chiar recent, la început de octombrie, aceasta a obţinut un certificat care confirmă că este prima uzină producătoare de maşini din statul insular care foloseşte 100% energie regenerabilă, prin intermediul a peste 10.000 de panouri solare, fără să mai genereze emisii de CO2 în atmosferă. Către anul 2023 fiecare model din gamă va avea o versiune hibridă, iar către 2025 va apărea cel puţin un electromobil.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/