(video) În Irak există un Land Cruiser 200 transformat într-un pickup cu şase roţi! Vezi cum arată

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Colegii de la Arab GT au identificat şi realizat un reportaj interesant despre un custom Land Cruiser 200 care a fost construit în Irak. Celebrul SUV a fost transformat într-un pickup cu toate actele în regulă!

Dar pentru ca proiectul să nu fie unul simplu şi banal, s-au montat atât şase roţi, cât şi patru scaune individuale pentru toţi ocupanţii habitaclului!

De notat este că maşina cu trei osii a păstrat sistemul standard de tracțiune integrală: una nu primeşte putere de la motor prin nicio metodă, astfel că formula este de 6×4. Modernizarea motorului s-a limitat la instalarea unui snorkel. Sub capotă stă un obişnuit V8 de 5.7 litri. În suspensie se folosesc amortizoare ranforsate.

S-a modificat din greu şi exteriorul. Dispune acum de un kit de protecţie a caroseriei, cu extensii şi aplicaţii pentru aripi şi barele de protecţie. Pragurile laterale au fost schimbate cu unele retractabile electric. Apropo, după câte puteţi observa, bara de protecție frontală nu are doar o geometrie modificată, ci şi un troliu, ochiuri de remorcare şi o bandă LED auxiliară integrată.

Interiorul personalizat complet este unic în felul său, deşi unele lucruri ar părea exagerate. Vă invităm totuşi să-l vedeţi cum arată pentru că Toyota nu a îndrăznit niciodată să ofere astfel de bonusuri din fabrică.

Vezi şi:

Cmentariile sunt închise