(video) Hertz și Polestar anunță un parteneriat strategic global pentru a accelera adoptarea maşinilor electrice

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Hertz și Polestar, producătorul suedez de mașini premium electrice de performanță, au anunțat despre un nou parteneriat global care include achiziționarea a până la 65.000 de vehicule electrice pe parcursul a cinci ani. Acestea vor fi disponibile de închiriat din primăvara lui 2022 în Europa și de la sfârșitul lui 2022 în America de Nord și Australia!

Pentru Hertz, compania globală de închirieri auto, care în 2021 a comandat un lot mare de maşini electrice şi de la Tesla, noul parteneriat face parte din angajamentul continuu al companiei de a conduce în electrificare, mobilitate partajată și experiență digitală pentru clienți. 

Parteneriatul cu Polestar se bazează pe anunțul Hertz din octombrie 2021, după ce s-a reuşit resuscitarea sa în urma unui anunţ despre faliment din cauza pierderilor cauzate de pandemie, de a oferi clienților săi cea mai mare flotă de vehicule electrice disponibile de închiriat din America de Nord și una dintre cele mai mari din lume. 

Pe lângă faptul că pune flota la dispoziția clienților săi de afaceri și de agrement, Hertz extinde folosirea lor şi pentru ridesharing (călătorii în comun), ca o modalitate de a accelera în continuare electrificarea.

Hertz va comanda inițial modelul Polestar 2, un electromobil premiat care a stabilit poziția Polestar ca producător premium de vehicule electrice cu primul său model de volum. 

Polestar 2 aduce un design scandinav avangardist și tehnologie de vârf în mașină. Mai include primul sistem de infotainment din lume pe bază de Android Automotive OS, cu Google încorporat, într-un pachet de conducere dinamic, orientat spre șofer.

Cmentariile sunt închise