AutoBlog.MD: Record absolut de vizite pentru un site auto din Republica Moldova! Vă mulțumim prieteni!

Dragi prieteni, luna mai a devenit pentru AutoBlog.MD perioada care ne-a adus pe site rezultatul spre care am mers în ultimele luni și anume o cifră record de peste un milion de vizite înregistrate într-o singură lună!

Din acest motiv ținem să vă mulțumim pentru faptul că ne vizitați tot mai mult și că ne susțineți în eforturile noastre de a da cât mai multe știri din lumea auto din țară și de peste hotare!

După ce în data de 9 mai am lansat versiunea nouă a site-ului, fără ca să vă atragem atenția asupra acestui fapt, pe parcursul aceleiași luni am reușit să înregistrăm o cifră record de 1.150.000 de vizite care s-au datorat celor peste 713.000 de vizitatori unici.

De altfel, o altă cifră record pentru AutoBlog.MD sunt și cele peste 4.5 milioane de pagini care au fost accesate de-a lungul lunii mai pe site. O cifră absolut incredibilă și vă mulțumim pentru asta!

Mai bine de câteva zile AutoBlog.MD a înregistrat peste 1.000 de utilizatori aflați în timp real pe site. Recordul absolut a fost de peste 2.000 de utilizatori aflați în timp real pe AutoBlog.MD după ce am anunțat că accidentul din centrul capitalei a avut loc în urma unui pariu.

Cu toate cele spuse, putem afirma că evoluția de care a dat dovadă portalul nostru în ultimele luni este de-a dreptul incredibilă pentru un website auto din Republica Moldova. În primele cinci luni ale anului am înregistrat peste 4 milioane de sesiuni și 1.9 milioane de utilizatori unici care au accesat peste 8 milioane de pagini! Din tot traficul, 90% s-a făcut de pe dispozitivele mobile.

Mulțumită vouă suntem cel mai vizitat site de știri auto și test drive-uri din Republica Moldova și suntem foarte recunoscători pentru asta! Rămâneți alături de noi pentru că AutoBlog.MD are încă multe lucruri de arătat!

Cu drag, 
echipa AutoBlog.MD

Cmentariile sunt închise