(video) Accident în Tiraspol cu implicarea unei ambulanțe. Vezi momentul răsturnării sale

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Încă un accident cu implicarea unei ambulanțe, similar cu cel viral din toamna anului trecut, s-a produs astăzi în Tiraspol. A fost înregistrat la intersecția străzilor Lunacearski și Karl Liebknecht în jurul orei 16:40.

Conform informaţiilor oficiale, șoferului autospecialei în vârstă de 47 de ani a inclus girofarul şi sirena din momentul când a părăsit baza, lucru confirmat de imaginile de pe camera de bord a ambulanței. Brigada de medici s-a grăbit la un apel urgent în privinţa unui bărbat care era în stare inconștientă.

Ambulanţa a trecut la culoarea roşie a semaforului când a traversat intersecția, fără ca şoferu-i să reducă viteza şi să se convingă de faptul că i se cedează trecerea, aceasta fiind şi recomandarea forţelor de ordine.

De cealaltă parte, o Volga cu un tânăr de 19 ani la volan, se deplasa regulamentar la culoarea verde a semaforului. Acesta a declarat miliţiei locale că nu a auzit semnalele speciale ale ambulanței.

Contactul dintre cele două maşini a făcut ca ambulanţa, din inerție, să fie aruncată şi într-un Volkswagen, care se afla pe banda opusă. După aceasta a atins niţel şi o Toyota.

Două femei care se aflau în vehicul, un paramedic și un medic, au fost transportate ulterior la Spitalul Clinic Republican. Medicul a fost diagnosticat cu o leziune cerebrală, dar a refuzat spitalizarea. Paramedicul nu a fost rănit. Niciunul dintre cei din Volga, Toyota și Volkswagen, dar şi conducătorul ambulanţei, nu a fost rănit din fericire.

Spre pacientul pentru care s-a chemat initial ambulanţa a fost trimisă o altă echipă.

Cmentariile sunt închise