(foto) Accident la una dintre cele mai periculoase intersecţii din Durleşti. Neatenţia a costat-o scump pe o şoferiţă

Un accident de circulaţie a avut loc în după amiaza acestei zile în oraşul Durleşti, la singura intersecţie care este şi un pseudo sens giratoriu. Din cauza neatenţiei, o şoferiţă a pornit de pe loc mai devreme decât trebuia şi într-un final a intrat frontal cu al său SUV într-un microbuz marfar.

Din fericire nimeni nu a avut de suferit, ci doar autovehiculele au fost avariate. Incidentul a adunat la faţa locului mai mulţi trecători, printre care şi un martor ocular care ne-a expediat imaginea dată la adresa redacţiei.

FOTO: autoblog.md

Vezi şi: (foto) Unde este dreptatea? Ce răspuns a primit de la INP un pieton care a sesizat despre o încălcare

Problema este că această intersecţie s-a dovedit a fi în ultimii ani una dintre cele mai periculoase din Durleşti. Anume în această zonă s-au întâmplat cel mai frecvent accidente.

Conducătorii auto care doresc să se deplaseze spre şoseaua Balcani, care vin de pe strada centrală a suburbiei, trebuie să facă manevra la stânga pe acest sens giratoriu şi sunt nevoiţi să cedeze trecerea altor maşini care circulă pe strada Tudor Vladimirescu. Poziţia de aşteptare nu este chiar comodă şi un şofer trebuie să întoarcă rapid capul atât în dreapta, cât şi în stânga pentru a prinde un moment oportun.

În acest caz, şoferiţa ar fi văzut un astfel de moment, ar fi pornit cu repeziciune şi s-a întors rapid să vadă dacă din dreapta mai este liber. Între timp, când şi-a întors privirea înapoi, a avut loc un impact inevitabil.

Vezi şi: (video) Drumurile – cartea de vizită a oraşului Durleşti. Iată ce a păţit un şofer care a venit de peste hotare

FOTO: facebook.com/tiulenin

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi imagini foto/video pe pagina noastră de Facebook, pe blog la secţiunea Contact sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire!

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/