(video) În atenţia unui şofer care a trecut la roşu în Durleşti! Să fie gata de întâlnirea cu poliţia

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În oraşul Durleşti de lângă sectorul Buiucani există o singură mini-intersecţie semaforizată, în afară de cea de lângă şoseaua Balcani/Dumbrava, însă nici aceasta nu este respectată de mulţi şoferi. Se găseşte la o staţie terminus de troleibuz şi în cea mai mare parte a timpului este arătată culoarea verde pentru toţi cei ce se deplasează cu maşinile pe drumul principal.

Culoarea roşie este inclusă automat doar când troleibuzul părăsește staţia terminus şi doar în urma apăsării unui buton de către un pieton care doreşte să traverseze strada. Şi dacă unii şoferi nu vor să se “pună” cu un troleibuz masiv, atunci pe unii pietoni care se angajează să treacă drumul regulamentar pur şi simplu îi ignoră.

Iată o situaţie de genul, care s-a întâmplat de curând. Ofiţerul de presă al INSP, Natalia Golovco, ne-a declarat că tipul urmează a fi identificat şi sancţionat după caz, astfel încât îi sugerăm să se pregătească de această întâlnire.

VIDEO: facebook.com/maxsachirciuc

În context, dorim să atragem şi atenţia pietonilor asupra unui mod incorect de a trece strada, chiar dacă trebuie să li se cedeze. Pietonul este obligat să folosească trecerea acolo unde este marcată, să se asigure vizual că poate trece în siguranţă şi să nu o facă într-un ultim moment!

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise