(video) Nu are cine să facă ordine?! Doar în Chişinău pietonii sunt puşi în pericol atât pe carosabil, cât şi pe trotuar

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Nu este un secret! În Chişinău există foarte mulţi şoferi care pur şi simplu îşi fac de cap. Acțiunile lor nu sunt caracteristice unui şofat sănătos, în limitele normalului. Din contra, pun în imagine negativă această îndeletnicire veche, considerată chiar o artă în unele cercuri restrânse.

În cazul unor conducători auto rămâne o necunoscută: în baza căror cunoștințe şi-au putut obţine dreptul de a conduce autovehicule şi cum în genere şi-au putut ridica un permis de conducere, văzând tot revoltătorul pe care îl fac acum, având acte în regulă? Este vorba despre ignoranță sau indiferență până la urmă?

Doar priviţi o situaţie recentă care s-a întâmplat în capătul bulevardului Traian:

VIDEO: facebook.com/Vasile Pavlenco

Ori altă situaţie surprinsă mai devreme pe strada Uzinelor, în ambele cazuri “scuipându-se” de fapt atât pe pietoni, cât şi pe alţi şoferi care conduc regulamentar şi îşi pierd timpul în egală măsură cu alţii, în caz de trafic dificil.

Cum de educat astfel de şoferi? Ar ajuta prezenţa unor “sperietori” cu girofar, zilnic, pe fiecare stradă? Ori există alte metode mai eficiente în opinia voastră? Lăsaţi un comentariu.

Cmentariile sunt închise