(video) Caz real: A fugit de la locul accidentului, iar instanțele din Moldova îl fac nevinovat!

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Vă mai amintiți de accidentul nocturn grav și răsunător din 23 august 2022, care s-a produs pe strada Ion Creangă din capitala Republicii Moldova și s-a soldat cu deteriorarea a două automobile? Atunci o șoferiță s-a ales cu vătămări, iar al doilea conducător auto a dat bir cu fugiții! Dacă da, aflați că un dosar privind accidentul încă se află pe masa judecătorilor!

Noi detalii pe caz ne spun că șoferul vinovat se judecă acum cu poliția pentru… a fi anulat acel proces verbal prin care a fost recunoscut vinovat!

Atenție, cuvinte necenzurate! Data de pe camera de bord nu e setată corect.

Momentul accidentului de pe strada Ion Creangă, Chișinău, Republica Moldova

Urmările accidentului de pe strada Ion Creangă, Chișinău, Republica Moldova

Conform unor informații care ne-au fost expediate la adresa redacției, șoferul care conducea atunci cu viteză o Skoda Octavia RS Combi este sau a fost cel mai probabil un colaborator de poliție. Nu se exclude că în acel moment chiar fusese beat. Iar automobilul l-ar fi luat în arendă dintr-o parcare, pentru plimbări cu adrenalină.

Individul s-a prezentat singur la poliție a doua zi, invocând că s-ar fi speriat, însă pretinsa stare de ebrietate nu a mai putut fi demonstrată. Au urmat câteva luni de tărăgănări, iar într-un final instanța a dat câștig de cauză victimei.

Ulterior, asigurarea a fost de acord să plătească reparația autoturismului Renault Megane. Dar suma alocată a fost neînsemnată și reparațiile nu au putut readuce la condițiile de altă dată structura vitală.

Urmările accidentului de pe strada Ion Creangă, Chișinău, Republica Moldova

Mai aflați în context un lucru absolut uimitor!

Din întâmplare, în mai 2023 s-a descoperit că tipul a contestat procesul verbal prin care a fost penalizat pentru părăsirea locului accidentului și… a obținut un câștig de cauză! A invocat printre altele că soția i se simțea rău și el se grăbea la ea! Deși mai mulți martori au observat și au declarat poliției că atât el, cât și un pasager, s-au ascuns în curtea unui bloc de alături.

Iar acum, cel mai probabil a prins la curaj și dacă tot nu mai este considerat fugar, și-ar dori cu tot dinadinsul să fie declarat și nevinovat de producerea accidentului!?! În aceste condiții există riscul ca asigurarea să ceară înapoi de la femeie banii care s-au cheltuit pentru reparația autoturismului.

Cum se poate întâmpla așa ceva în condițiile în care există probă video cu momentul accidentului, dar și înregistrarea unui apel telefonic, efectuat a doua zi după accident, în care șoferul își recunoaște vădit vina!

Procesul este pe ultima sută de metri spre examinare la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani și rămâne de văzut care va fi deznodământul, căci judecătorul pe caz în scurt timp pleacă din sistem. Să sperăm că dreptatea va prevala și dosarului îi va fi pus punct.

Cmentariile sunt închise