(video) Accident grav pe traseul R6. O mașină a lovit alta din spate și ambele au ieșit în decor

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Un nou accident grav pe traseul R6 Chișinău-Orhei-Bălți. A fost înregistrat prin apel 112 la ora 11:34. A implicat copii și s-a soldat cu persoane traumatizate. Ambele mașini au părăsit carosabilul.

Accident grav pe traseul R6
FOTO: IP Orhei

Potrivit informațiilor preliminare care ne-au fost oferite de IP Orhei, vinovat de cele întâmplate ar fi un tânăr șofer de 26 de ani. Acesta, conducând un Opel Astra spre Chișinău, nu a păstrat distanța și a intrat în spatele unui alt Opel Astra. Acesta din urmă era condus de un bărbat de 51 de ani.

În urma impactului, șoferul de 51 de ani și o pasageră din celălalt vehicul au fost transportați la spital cu ambulanța pentru investigații, alături de trei copii. Minorii se aflau în mașina tânărului neatent.

Șoferul în vârstă de 26 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând lipsa stării de ebrietate. Celălalt șofer va fi supus, la fel, testelor.

Măsurile necesare sunt în desfășurare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor accidentului.

Vezi și: (video) Un şofer începător a generat un accident în lanţ pe traseul R6. Patru persoane la spital, printre care doi copii

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise