(foto) Este un must have! Dacia a pregătit un kit Adventure pentru noul Duster

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Dacia prezintă kitul Adventure, un kit complet pentru off-road extrem. Este disponibil exclusiv pentru modelele Duster din generația III cu AWD și motorizarea TCe 130.

Dacia a pregătit un kit Adventure pentru noul Duster

Noul Duster echipat cu kitul Adventure este adaptat pentru a face față oricăror provocări, pe orice teren, păstrând în același timp caracterul robust și performanțele remarcabile de off-road ale generaților precedente.

Dincolo de designul distinctiv, modelul are suspensii Koni pentru o performanță optimizată pe teren accidentat. Acestea măresc garda la sol cu încă 30 mm. Se mai oferă anvelope BFGoodrich All-Terrain KO2 (215/70 R16 100/97R) peste jante din oțel de 16 inchi.

Într-un mod evident, nu lipsește un scut pentru motor din duraluminiu (6 mm grosime) și un alt scut din oțel pentru diferențialul posterior (2.5 mm).

Accesorii funcționale precum barele de pavilion transversale, un roof rack pe care se poate monta un suport de antenă CB și lumini adiționale LED, precum și antena de tip coadă de rechin, completează lista de dotări.

Dacia a pregătit un kit Adventure pentru noul Duster

Kitul Adventure este disponibil la prețul de 5000 euro și poate fi comandat exclusiv împreună cu noul Duster. În plus, kitul beneficiază de o garanție de 3 ani în limita a 100.000 km.

Primele livrări către clienți sunt așteptate să aibă loc începând cu luna septembrie.

Vezi și: (video) Test Drive: Noul Dacia Duster III

Cmentariile sunt închise