(video) Max Verstappen a câștigat MP al Spaniei. Lando Norris este al doilea în clasamentul general

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Pilotul olandez Max Verstappen a câştigat, duminică pe circuitul Montmelo din Barcelona, Marele Premiu al Spaniei. El şi-a majorat avansul în fruntea clasamentului general al piloţilor graţie celei de-a şaptea victorii a sezonului.

Menţiune: Pentru că videoclipurile din articol sunt protejate de drepturi de autor, acestea pot fi vizualizate doar pe Youtube şi nu direct de pe blog. Însă un click merită pentru a vedea cele mai tari momente ale cursei!

Pilotul olandez, triplul campion mondial en titre, a dominat cursa şi s-a instalat la conducere imediat după start. Britanicul Lando Norris, plecat din pole position, a încheiat pe locul secund. Pe treapta a treia a podiumului s-a situat compatriotul său Lewis Hamilton, fiind primul său podium în acest sezon.

„Cursa s-a jucat în primele tururi”, a recunoscut Max Verstappen, care a obţinut a treia victorie consecutivă pe circuitul catalan.

Mai este necesar de remarcat că rezultatele cursei din Spania l-au mișcat pe Lando Norris pe poziția secundă în clasamentul general al piloților. Se întâmplă pentru prima dată în cariera britanicului un astfel de succes!

Vezi și: (video) Vis împlinit! Lando Norris a reușit să câștige primul său Grand Prix de Formula 1

GALERIE FOTO:

Cmentariile sunt închise