Ferrari introduce în Europa sistemul său de plată cu criptomonede, exact înainte de premiera noului hypercar

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Ferrari anunță că va extinde sistemul său de plată cu criptomonede în rețeaua sa de dealeri europeni de la sfârșitul lunii iulie. Intrarea pe piața europeană vine ca urmare a lansării cu succes a acestui sistem alternativ de plată în Statele Unite în urmă cu aproape un an. Soluția va permite dealerilor să răspundă mai bine nevoilor în continuă evoluție ale clienților săi.

Până la sfârșitul anului 2024, Ferrari va extinde tranzacțiile cu criptomonede în alte țări din rețeaua sa internațională de dealeri, unde acestea sunt acceptate legal.

Ferrari 296 GTS
Ferrari 296 GTS

Ferrari se bazează pe expertiza diverselor companii active în sectorul plăților cu criptomonede pentru a asigura securitatea tranzacțiilor. Aceste soluții vor facilita acceptarea plăților fără a fi nevoie să gestioneze direct criptomonedele, deoarece acestea vor fi convertite imediat în monedă tradițională.

Soluțiile furnizorilor vor permite, de asemenea, verificarea sursei fondurilor și vor proteja tranzacțiile de fluctuațiile de preț legate de ratele de schimb.

Până în prezent, majoritatea dealerilor europeni ai Ferrari au adoptat deja sau sunt în curs de adoptare a noului sistem de plată care se adaugă celor tradiționale.

Coincidență sau nu, însă decizia de a extinde acest sistem în afara SUA, prin lume, vine într-un context în care Ferrari se pregătește activ de premiera unui nou hypercar. Succesorul lui Ferrari LaFerrari va costa fără niciun dubiu câteva milioane bune.

Mașina va apropia mai mult ca niciodată programele de motorsport și de mașini stradale ale Ferrari, cu o aerodinamică sofisticată și un nou sistem de propulsie hibrid. Iată-i caroseria finală și primele imagini render în baza celor spion:

Cmentariile sunt închise