(foto) Acolo nu se tolerează asta. Mașini de 6 milioane de lire sterline, sechestrate pentru gălăgie nocturnă

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Peste șaizeci de mașini scumpe, inclusiv sport, au fost ridicate de pe șoselele din centrul Londrei. Totul s-a întâmplat în cadrul unei operațiuni de ”luare de măsuri” împotriva șoferilor care tulbură liniștea publică.

Peste 60 de mașini scumpe, inclusiv sport, au fost ridicate de pe șoselele din centrul Londrei după ce locuitorii s-au plâns la poliție.
FOTO: Westminster City Council

Locuitorii din Westminster s-au plâns de faptul că mașinile se conduc prost sau cu viteză mare. Ca urmare, poliția metropolitană a colaborat cu consiliul local din Westminster și cu Biroul de asigurări auto în cadrul unei operațiuni bazate pe informații, pentru a depista șoferii incomozi care circulă în zonă mai frecvent în lunile de vară.

Operațiunea recentă s-a soldat cu aplicarea sechestrului pe mașini în valoare de 6 milioane de lire sterline, inclusiv de marcă McLaren, Bentley, Rolls-Royce, Ferrari și Lamborghini.

De asemenea, polițiștii au efectuat cinci arestări, inclusiv pentru fraudă în domeniul asigurărilor, utilizarea unui telefon mobil la volan, neutilizarea centurii de siguranță și conducere fără atenția cuvenită.

„Poliția Metropolitană lucrează pentru a pune comunitățile pe primul loc – ascultând și abordând preocupările acestora. Această operațiune de mare succes a demonstrat că ne ocupăm de acele infracțiuni, cum ar fi conducerea antisocială, care provoacă cele mai multe suferințe rezidenților și turiștilor. Această muncă în parteneriat demonstrează londonezilor că ne dublăm eforturile în ceea ce privește contravențiile de pe șosele.”

Geoff Tatman, Inspector special al poliției metropolitane

„Oamenii care cred că este în regulă să folosească drumurile noastre ca pe propria lor pistă de curse privată noaptea târziu nu sunt bineveniți în Westminster. Zgomotul și condusul periculos al acestor băieți de curse este adesea mai rău în timpul verii, așa că salut aceste rezultate ale activității de aplicare a legii. Acest lucru subliniază abordarea de toleranță zero față de conducerea antisocială.”

Paul Dimoldenberg, membru al cabinetului pentru gestionarea orașului la Westminster City Council

În Chișinău însă, din păcate, în asta nu se vede o problemă…

Vezi și: Șoferul care s-a dat în spectacol lângă Circ a fost trimis în judecată! Iată ce riscă

Cmentariile sunt închise