(foto) Conducătorul unui Mercedes G 63 AMG a fost oprit din intenția de a veni cu el în Moldova

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

În weekend, noaptea, în Punctul de Trecere a Frontierei Galați s-a prezentat la control un cetățean român, în vârstă de 24 de ani, la volanul unui Mercedes înmatriculat în Marea Britanie. Acesta avea intenția să îl transporte în Republica Moldova, anunță ITPF Iași.

Mercedes G 63 AMG
Mercedes G 63 AMG

La controlul de frontieră, deși nu era nicio semnalare introdusă, dar existau suspiciuni cu privire la situația juridică a acestuia, s-au făcut verificări suplimentare. S-au constatat mai multe inadvertențe, fapt pentru care s-au solicitat informații suplimentare prin INTERPOL. Autoritățile din Marea Britanie au solicitat indisponibilizarea mijlocului de transport.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt. SUV-ul Mercedes-AMG G 63 în valoare de 150.000 de euro a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Vezi și: (foto) Poliţia de Frontieră anunţă despre reţinerea unui G 63 AMG de ultimă generaţie

De asemenea, în weekend, în vama Albiţa s-a reținut un autoturism care figura în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare de autoritățile din Spania. Toyota RAV4 era condusă de un bărbat de 45 de ani cu dublă cetățenie. Mașina e înmatriculată în România.

Se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Crossoverul în valoare de 15.000 de euro a fost reținută.

Cmentariile sunt închise