(foto) S-a decis! În intersecția Decebal-Trandafirilor se reinstalează semafoare

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Unii se bucură, alții nu. În intersecția Decebal-Trandafirilor-Sarmizegetusa se reinstalează semafoare! Procedura face parte din procesul de reabilitare actuală a bulevardului Decebal și a fost anunțată mai devreme în acest an la una dintre ședințele serviciilor Primăriei Municipiului Chișinău.

Se pare că autoritățile nu au găsit altă soluție de a reduce numărul de accidente, care se întâmplau destul de frecvent în zonă, decât prin semaforizare. Și în timp ce unii internauți spun că traficul va fi îngreunat în ore de vârf, alții ar fi preferat amenajarea unui sens giratoriu.

Amintim că în 2017 s-au făcut lucrări de reorganizare a intersecției și s-au instalat acele delineatoare cu elemente reflectorizante. Acestea există și astăzi, fiind menite să delimiteze mai bine benzile de circulaţie. De asemenea au fost montate indicatoare rutiere noi de sens obligatoriu.

Nu mai știm când exact s-au demontat acele semafoare din trecut, însă cert este că acestea au existat anterior în intersecție, inclusiv după 2010.

Compania selectată în urma licitației pentru a efectua lucrările de amenajare a infrastructurii dă o garanție de 5 ani. Costul lucrărilor – practic 400.000 de lei.

Vezi și: (video) Un G-Class, la un pas de răsturnare! Momentul accidentul din intersecția “securizată” Decebal-Trandafirilor

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise