(video) Imagini revoltătoare! Întrecerile cu mare viteză continuă pe viaduct, chiar şi prin trafic

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Întrecerile continuă şi vor continua pe viaduct, dacă autoritatea ce răspunde de securitatea publică nu va lua o atitudine mai serioasă. Iată ce au surprins camerele de bord a doi conducători auto care se deplasau regulamentar pe acest tronson al bd. Dacia. Imaginile spun totul de la sine.

Locaţia este clară, intervalul orar când au loc curse e bine stabilit, maşinile implicate sunt uşor de identificat. Întrebarea principală rămâne: ce aşteaptă poliţia? Să se întâmple noi tragedii, după care să ne adune pe la mese rotunde şi să ne povestească despre securitatea în trafic?

Mult mai uşor este de prevenit incidente neplăcute, iar dacă situaţia se repetă des, ce încurcă în a aplica gradual măsuri aspre, până la confiscarea automobilului?! Ce încurcă?…

Dacă va ajuta cu ceva, primele două maşini albe au nr. de înmatriculare KIT 1 şi DDD 88.

Atenţie, câteva cuvinte necenzurate!

VIDEO: facebook.com/pomcik, facebook.com/vasile.potoroaci.95

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise