(video) Incredibil viraj în intersecție. Vezi cum un tânăr șofer s-a ciocnit cu o mașină de pompieri la Botanica

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Din seria de accidente care puteau fi ușor evitate. Aseară, într-o intersecție din sectorul Botanica (a bulevardelor Cuza Vodă și Dacia) s-au ciocnit un autoturism și o mașină de pompieri. Șoferul care a surprins momentul spune că autospeciala a ieșit la depășire pe contrasens având incluse sirena și girofarul. Totuși, în ciuda acestui fapt, s-a întâmplat incredibilul.

VIDEO: t.me/cx_md

Este greu de înțeles de pe ce bandă a virat șoferul din Honda la dreapta, însă cert este că ar fi comis o eroare gravă. Direcția pe benzi în intersecție, în cazul său, era următoarea (vezi pe fotografie).

Iar RCR spune clar (art.40) că înaintea virării la dreapta, conducătorul de vehicul trebuie să ocupe din timp marginea dreaptă a părții carosabile. Iar virările trebuie executate astfel încât la ieşirea din intersecție vehiculul să nu ajungă pe banda de sens opus.

Direcția de deplasare în intersecție

Conform datelor pe care le-am obținut de la Poliția Capitalei, accidentul a fost înregistrat la ora 19:30 prin apel 112. MAN-ul din parcul DSP Botanica a DSE era condus de un bărbat de 29 de ani. Autoturismul – de un tânăr de 21 de ani. Nimeni nu a avut de suferit, doar autovehiculele fiind deteriorate. S-a inițiat o anchetă pe marginea acestui caz.

Vezi și: (video) În stânga Nistrului nu se învață RCR? Momentul unui accident prostesc pe strada Grădina Botanică

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise