(video) Primul tuning de Lamborghini Aventador în Moldova. Iată ce lucrări s-au făcut

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Apariția primului Lamborghini Aventador în Republica Moldova a fost o adevărată senzație. Însă supercarul nu a venit pe propriile roți, ci a fost transportat pe o platformă la sfârșit de februarie.

Și scopul venirii sale nu a fost vămuirea, ci reparația și recondiționarea! Da, bine ați citit, băieți dibaci de la Chișinău au deja experiența necesară pentru a se ocupa de automobile exotice!

Acest Aventador SV cu 750 CP a stat timp de câteva luni în atelierul celor de la Detail Garage. Iar de curând, compania a povestit ce s-a făcut la el.

Aflăm că s-a reîmprospătat culoarea originală a mașinii, oferindu-i o nouă strălucire și profunzime, finisajul fiind unul satinat-mat. Fiecare strat de vopsea a fost aplicat cu o precizie meticuloasă pentru a accentua liniile agresive și a-l face mai distinctiv.

Clientul și-a mai dorit noi elemente din fibră de carbon și alte părți modificate ale caroseriei, inclusiv o altă aripă posterioare, toate care să-l facă asemănător cu un Aventador SVJ.

S-a reînnoit complet și interiorul, fiind utilizate materiale de înaltă calitate. Deși trebuie să recunoaștem că husele originale ale scaunelor erau mai interesante.

De asemenea, fiind un produs al unei mărci care e deținută de VW Group prin intermediul Audi, s-au implicat în proiect și cei de la ABT Moldova. Se menționează despre o serie de lucrări efectuate la șasiu și la sistemul electric pentru a asigura funcționarea perfectă a tuturor sistemelor.

Ultimele informații, despre care am auzit, ne spun că supercarul s-ar fi întors de unde a plecat, fiind înmatriculat în Canada. Curios este dacă nu aparține cumva vreunui concetățean de-al nostru care a emigrat, căci de altfel ar fi bizară trimiterea mașinii în Moldova pentru a economisi niște bani pentru recondiționare când piața nord-americană este una dintre cele mai mari pentru marca italiană, iar ateliere mult mai specializate sunt sute!…

Vezi și: (foto) Moldovenii știu să repare și Lamborghini

Cmentariile sunt închise