(video) No comment: Câțiva șoferi au ”sfințit” sensul giratoriu proaspăt reparat de strada Calea Orheiului

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Cel puțin patru automobile, toate de marcă BMW, printre care un Seria 8 ce se numără pe degete în Moldova și poate fi ușor identificat, au fost filmate noaptea târziu cum derapează în sensul giratoriu de pe strada Calea Orheiului. Însă imediat după ce ar fi observat că sunt filmați, șoferii s-au despărțit și au șters putina.

Acolo chiar de curând a fost aplicat carosabil proaspăt și cu această ocazie s-a verificat dacă e bun pentru încălcări. Ori prin asta au vrut să-i aducă și un ”tribut” colegului cu BMW M3, care l-a distrus recent pe strada Grenoble și a ajuns la spital cu picioare fracturate cel puțin? Unii internauți au afirmat că acesta, de asemenea, s-ar fi angajat într-un derapaj. Iar asta l-a făcut să piardă controlul pe carosabil cu apă.

Oricum, și Inspectoratul Național de Securitate Publică este la curent cu acest ”chef de zile mari” de pe strada Calea Orheiului. Urmează a fi luate măsurile de rigoare.

Nu e prima dată când în zonă au loc astfel de încălcări, dar nu toți șoferii sunt identificați și sancționați:

Amintim că, potrivit legislației naționale, derapajul pe drumurile publice reprezintă o contravenție, o manifestare de comportament agresiv. Sancțiunea maximă prevede amendă (2000-3000 de lei și 6 p.p), ori muncă neremunerată (40-60 de ore), ori chiar arest contravenţional (15-30 de zile). Apropo, în toate cazurile cu sau fără privarea de dreptul de a conduce pe un termen de 1-2 ani.

Însă până în prezent nu s-a comunicat public despre vreun caz în care s-a aplicat o astfel de pedeapsă, valabilă anume pentru un grup de persoane care au dat dovadă de comportament agresiv…

Dacă aţi surprins vreo situaţie interesantă/riscantă, în Chişinău sau pe drumurile din ţară, scrieţi-ne şi trimiteţi-ne imagini foto/video în calitate maximă AICI (selectaţi via link şi lăsaţi-ne linkul generat), pe pagina noastră de Facebook sau la adresa contact@autoblog.md, iar noi o vom transforma în ştire care va fi auzită şi de autorităţi!

Cmentariile sunt închise