(update) A treia zi consecutiv! Drumul spre vama Leușeni a fost deblocat

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

(update ora 17:15) Drumul de acces spre vama Leușeni-Albița a fost deblocat, anunță Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal. Circulația mijloacelor de transport reluată în regim normal.

Concomitent, menționăm că la această oră se circulă lejer și valorile traficului sunt minime prin PTF Costești, PTF Sculeni și PTF Leova-Bumbăta. Recomandăm să optați pentru traversarea frontierei și prin aceste puncte de trecere!


(ora 11:00) În atenția călătorilor care au ales pentru trecerea frontierei PTF Leușeni-Albița! În contextul protestelor organizate de fermieri, ca urmare a ignorării unui ultimatum anunțat ieri, accesul spre punctul de trecere a fost întrerupt de la ora 10:35.

Circulația vehiculelor este blocată lângă vama Leușeni, iar echipele comune IGPF, IP Hîncești și INSP sunt prezente pentru a menține ordinea publică și a restabili fluxul în trafic.

Situația lângă vama Leușeni
Situația lângă vama Leușeni

În această situație, Poliția de Frontieră recomandă călătorilor să opteze din timp pentru alternativele disponibile pentru a evita eventualele neplăceri și întârzieri.

Serviciul Vamal a emis mesaje similare:

Cmentariile sunt închise