Accident stupid. Vezi ce înseamnă să deschizi uşa maşinii fără să te asiguri (video)

0

Putea să rămână şi fără picior! Proprietarul unui Fiat din Bucureşti şi-a avariat automobilul pentru că nu s-a asigurat când a deschis portiera. O şoferiţă aflată la volanul unui Ford Ka a trecut în acel moment pe alături şi i-a atins uşa.

Proprietarul camerei de bord care a filmat accidentul a povestit că şoferul vinovat nu şi-a recunoscut vina.

“Șoferița cu Ford Ka nu s-a înțeles cu celălalt domn. I-a spus că nu are asigurare și că până la urmă putea să pună frână să îl ocolească. (…) Se pare că accidentul va fi declarat la poliție”, a scris pe Internet autorul înregistrării.

Sursa: auto-bild.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

https://abangsongan.desa.id/https://abuan.desa.id/https://banua.desa.id/https://baturselatan.desa.id/https://baturtengah.desa.id/https://baturutara.desa.id/https://bayunggede.desa.id/https://belandingan.desa.id/https://belanga.desa.id/https://belantih.desa.id/https://buahan.desa.id/https://bunutin-kintamani.desa.id/https://catur.desa.id/https://daup.desa.id/https://dausa.desa.id/https://demulih.desa.id/https://gunungbau.desa.id/https://katung.desa.id/https://kedisan.desa.id/https://kintamani.desa.id/https://lembean.desa.id/https://manikliyu.desa.id/https://pengejaran-kintamani.desa.id/https://pengiangan.desa.id/https://pinggan.desa.id/https://satra-kintamani.desa.id/https://sekaan.desa.id/https://sekardadi.desa.id/https://selulung.desa.id/https://siakin.desa.id/https://songana.desa.id/https://songanb.desa.id/https://subaya.desa.id/https://suter.desa.id/https://terunyan.desa.id/https://ulian.desa.id/https://undisan.desa.id/