Accidentele cu maşini din Ucraina se intensifică în capitală! Un bărbat cu Porsche Taycan a ajuns la spital astă noapte

Acum ştirile şi articolele noastre sunt şi pe Telegram! ABONEAZĂ-TE!
Le puteţi şi comenta acolo 😉
Abonaţii văd şi conţinut exclusiv!

Mai multe accidente minore sunt raportate în ultimele zile pe reţelele de socializare, fiind implicate autovehicule proaspăt sosite în Republica Moldova din Ucraina. Unul dintre ele s-a întâmplat în această noapte şi a avut consecințe ceva mai grave.

FOTO: deschide.md

Conform datelor poliţiei capitalei, accidentul cu pricina a fost înregistrat la ora 1:02. Pe bd. Negruzzi, un Porsche Taycan condus de un bărbat de 34 de ani, a intrat în contact cu o Skoda Octavia în care se deplasa un tânăr de 24 de ani.

La fata locului polițiștii au stabilit că persoana care manipula electromobilul a efectuat o manevră fără să se asigure! Ca rezultat, în urma producerii accidentului, tot posesorul Porsche-ului s-a adresat la IMSP a IMU pentru îngrijiri medicale, iar diagnosticul ar fi arătat că s-a ales cu o contuzie a toracelui.

Pe caz a fost inițiată o anchetă. Șoferul care se va găsi vinovat riscă 6 puncte de penalizare şi 1.500 de lei amendă.

Poliția nu spune nimic despre faptul că Taycan-ul ar avea geamuri fumurii la toate portierele, deşi din fotografie s-ar observa asta.

Din 24 februarie şi până în prezent au avut loc pe teritoriul RM un număr de 15 accidente rutiere cu implicarea mijloacelor de transport din Ucraina.

Cmentariile sunt închise