(foto) Moldova a devenit țara în care se repară cele mai multe mașini din Europa

Într-un astfel de mod a glumit unul dintre internauţi, drept reacţie la cele mai noi imagini “spion” de la vama Leuşeni, făcute publice pe pagina Auto Inspect. Chiar în acest weekend a fost surprins un nou lot de maşini accidentate care au ajuns deja în ţara noastră.

FOTO: facebook.com/autoinspectofficial

Suntem siguri de faptul că astfel de privelişti pot fi văzute zilnic în punctele de trecere a frontierei de vest, însă ritmul, regularitatea cu care se aduc în ţară ne uimeşte. Zău, de parcă s-ar aduce avariate la comandă.

În imaginile publicate de Auto Inspect vedem trei Mercedes-uri Sprinter, două dintre care transformate în camionete cu platforme, transportând în total opt maşini: un Lexus CT, două sedanuri Ford Fusion (Mondeo), un hatchback de culoare neagră care este dificil de recunoscut deocamdată, un Mercedes-Benz E-Class, un VW Golf şi două Dacii: Sandero şi Logan MCV. Există o probabilitate foarte mare ca toate să se întoarcă pe piaţa automobilelor rulate odată ce vor fi reparate.

“Moldova este service-ul Europei. Astea se duc înapoi în Germania, Italia sau Austria”, a mai adăugat internautul în glumă la această situaţie care de fapt reprezintă o problemă serioasă, una care până la urmă îi afectează pe consumatorii finali.

Vezi şi: Constantin Mihalachi: De ce autoritățile din Moldova nu documentează la importul în țară mașinile accidentate?

Aveți mare grijă ce cumpărați și nu cădeți în plasa celor care vor doar să câștige pe seama voastră! Dacă nu sunteţi sigur de un automobil rulat pe care doriţi să vi-l cumpăraţi, apelaţi cu încredere pentru consultanţă la Auto Inspect prin intermediul paginii de Facebook sau sunați la numărul de telefon 068303160! Urmăriţi Auto Inspect pentru mai multe astfel de semnale!

Vezi mai multe: (video) Îți dorești o mașină rulată? Evită kilometrajul întors și accidentele ascunse cu Auto Inspect

TOATE MATERIALELE ŞI REPORTAJELE #AUTO INSPECT

Cmentariile sunt închise