Admiră noile Koenigsegg Gemera şi Jesko Absolut în 33 de imagini pe care le şi poţi descărca

Pentru a aprecia cu adevărat designul său inovator și evocator, noul Gemera a fost fotografiat la întoarcerea sa la sediul Koenigsegg. De cealaltă parte, noul Jesko Absolut a pozat în cea mai adevărată “sălbăticie” pentru el – pista de teste din Ängelholm.

*Aveţi liber la a descărca imagini de background pentru desktop şi smartphone! Cele ataşate sunt de înaltă rezoluţie (în dependenţă de internet ar putea dura câteva clipe până se încarcă!)

Preluarea articolelor de pe www.autoblog.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, trebuie citată sursa și autorul informației, iar în cazul portalurilor informaționale trebuie indicat și linkul direct (ACTIV) la sursă în lead. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui acord încheiat cu redacţia AutoBlog.MD. Materialele de pe www.autoblog.md sunt protejate de Legea 139 privind dreptul de autor și drepturile conexe, inclusiv de Codul Deontologic al Jurnalistului din Republica Moldova.

Vezi şi:

(video) Fondată de un tânăr de 22 de ani! Marca Koenigsegg marchează 25 de ani de la apariţie

(video) Atenţia la detalii este incredibilă! Vezi îndeaproape cum arată un nou Koenigsegg Jesko

Ce maşini se conduc în familia lui Christian von Koenigsegg dacă tot face unele de milioane de euro

Cmentariile sunt închise

http://sisfora.pekalongankab.go.id/assets/laporan/ https://jdih.sumbawakab.go.id/ https://perpus.pn-wates.go.id/ https://siat.unpad.ac.id/eoffice2020/uploads/ https://si-asik.tubaba.go.id/assets/kygacor/